Vergoedingen

Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars.

 Vergoedingen 2019
Volwassenen: Fysiotherapie kan worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Check daarom uw polis hoeveel behandelingen fysiotherapie worden vergoed. Bent u niet aanvullend verzekerd dan dient u de behandelingen zelf te betalen.

Volwassenen met een chronische aandoening: Na de 20ste behandeling worden bij bepaalde chronische aandoeningen de behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Zie de lijst op www.defysiotherapeut.com. De eerste 20 behandelingen worden veelal door de aanvullende verzekering vergoed anders dient u deze zelf te betalen. De zorgverzekeraar verrekent de kosten met u.

Kinderen tot 18 jaar: De eerste 9 behandelingen fysiotherapie komen uit de basisverzekering. Het is mogelijk, indien nodig, om voor 9 extra behandelingen in aanmerking te komen.

Kinderen tot 18 jaar met een chronische aandoening: volledige vergoeding voor de behandelingen van bepaalde (chronische) aandoeningen. Zie de lijst op www.defysiotherapeut.com.

Indien uw zorgverzekering de kosten niet vergoedt of met u verrekent,  krijgt u van mij een nota op basis van de volgende tarieven:

Zitting fysiotherapie in praktijk €30,00
Toeslag voor behandeling aan huis €15,00
Toeslag voor behandeling in zorginstelling €10,00
Screening €15,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €53,00
Intake en onderzoek na screening €30,00
Intake en onderzoek na verwijzing €45,00
Schriftelijk rapport/ informatieverstrekking €50,00
Telefoon: 06-430 12 758  
Email: info@fysionierop.nl
Praktijkadres: De Vloot 59, 3144 PC Maassluis